Gastouderopvang Tralala
 
"Zorgzaam, ontdekken, buiten, liefde en aandacht, muziek en dansen, bezig zijn, zijn wie je bent."

Even voorstellen...


Mijn naam is Tanja Vorstenbosch ik ben 51 jaar. Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben wij 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Onze kinderen zijn bijna alle 4 volwassen.


Ik ben dus oma, 51 jaar en vind het nog heerlijk om met de kinderen bezig te zijn en met ze mee te doen. In de speeltuin, aan het water, met zand en ook in de ballenbak ravotten.


Een aantal jaren geleden ben ik begonnen als gastouder, ik vond dit ontzettend leuk om te doen. Onze kinderen waren toen nog jong en alles met elkaar was een drukke boel. Toen onze kinderen iets ouder werden en in de puberteit kwamen, vond ik het combineren lastig en ben ik gestopt met de opvang. Nu ze dus bijna allemaal volwassen zij en ik vaak op onze kleinkinderen pas, wil ik dit graag weer combineren met gastouder zijn. Voor mijn kleinkinderen natuurlijk ook ontzettend leuk om in mijn opvang met andere kinderen rond hun leeftijd te kunnen spelen.


Wat ik belangrijk vind in de opvang is de persoonlijke aandacht, het buiten zijn en de kinderen te kunnen laten zijn wie ze zijn. Ik ga graag met ze naar buiten en woon hiervoor op een ideale plek. Het recreatiegebied Geestmerambacht is als het ware mijn voortuin. Ik steek zo over om in dit prachtige gebied, te lopen, spelen en onderzoeken. Bij mooi zonnig weer maar ook bij minder weer, met de laarsjes aan, het zand en water verkennen. Maar ook in de achtertuin is er genoeg ruimte om heerlijk te spelen.

tralala
tralala


Als het heel erg slecht weer is en er geen mogelijkheid is om naar buiten te gaan, dan ga ik met de kinderen naar een binnenspeeltuin om ze daar even lekker te laten ravotten.


Thuis spelen we met het speelgoed, bakken we broodjes en koekjes. Maken we knutseltjes en eten gezellig met z’n alle aan tafel. Ik vind muziek ook heel belangrijk en we zingen en dansen dan ook veel.